Διπλό ανόδου για τον Τριφυλλιακό στην Ελευθερούπολη (1 - 0)

Ένα ακόμα δυνατό «διπλό» πήρε ο Τριφυλλιακός, ο οποίος επικράτησε της Ελευθερούπολης με 1 - 0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.


Το τέρμα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Κατσαρού σημείωσε ο Πορφυρόπουλος από το σημείο του πέναλτι στο 54'. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά, μετά τον τραυματισμό του Χαλκιαδάκη στο ζυγοματικό από συμπαίκτη του, στην προσπάθειά τους να πιάσουν κεφαλιά, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.


Με το τρίποντο που πήρε ο Τριφυλλιακός έχει πλέον 46 πόντους και συνεχίζει να είναι δεύτερος μαζί με την Κηπούπολη. Από την άλλη η Ελευθερούπολη έμεινε στους 25 πόντους και στην ισοβαθμία της με την Αναγέννηση Πετρούπολης.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, Ψυλλάκης, Χαλκιαδάκης (27' λ.τρ. Φλώρος), Χούσος, Μεσάκου (76' Γκιτάκος), Λέκκας (38' λ.τρ. Γεωργίου), Μπονγκουέ, Σερδενές, Καντελμίδης


ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Λιάπης, Τσιάτσιος, Μαλέλλι (77' λ.τρ. Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Ζάχαρης, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (65' Χάνι), Σαντικάι (46' Κονταράτος), Αλικάι (83' Μακρής).

Σχόλια