Άκρως εντυπωσιακός Ατρόμητος Χαλανδρίου (4 - 0 τους Λύκους Χαϊδαρίου)

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου ήταν άκρως εντυπωσιακός απέναντι στους Λύκους Χαϊδαρίου, καθώς επικράτησε με 4 - 0  των πρωτοπόρων.


Τα τέρματα για τον σύλλογο των βορείων προαστίων σημείωσαν οι Μεσούλι στο 16', με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου, με τα υπόλοιπά τέρματα να τα σημειώνουν οι Αναγνώστου στο 54΄, Μεσούλι στο 61' και Ταμπάκος στο 68'. Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, μετά τις αποβολές των Ασκοτίρη στο 71' και Μεσούλι στο 77'.


Με το τρίποντο αυτό ο Ατρόμητος πήγε στους 42 πόντους και συνεχίζει να βλέπει τις θέσεις ανόδου, ενώ την ίδια στιγμή οι Λύκοι έμειναν στην κορυφή του ομίλου με 49 πόντους.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης (74' Καστριότι), Παπάζογλου, Σφακάκης, Μεσούλι, Τουμαζάτος (82' Πανταμίδης), Αναγνώστου, Σταφυλοπάτης (71' Πατέρας), Ταμπάκος


ΛΥΚΟΙ: Παρασκευόπουλος, Μπαγιαρτάκης (59' Λώλος), Γιαννόπουλος (79' Μπόνγκος), Τσατσαλίδης (79' Περιβολαράκης), Ταρούσα, Αργυρίου, Παναγόπουλος, Ασκοτίρης, Μπούσκος, Περλέσι (79' Χλωρός), Παπαδάκης (59' Χατζηκωνσταντίνου).

Σχόλια