Τρίποντο στο β΄μέρος για τη Λυκόβρυση (5 - 1 τον Άρη Χολαργού)

Η Λυκόβρυση επικράτησε με 5 - 1 του Άρη Χολαργού και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Χρυσογονίδης, με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του β' μέρους οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Κωνσταντινίδη στο 47' να κάνει το 1 - 1. Στο τελευταίο ημίωρο όμως οι γηπεδούχοι κλείδωσαν με θριαμβευτικό τρόπο τη νίκη. Στο 66' ο Τασιούδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Κορδατζή στο 69' να γράφει το 3 - 1. Στο 74' ο Χρυσογονίδης και πάλι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4 - 1, με τον Ρόμπολα στο 76' να διαμορφώνει το τελικό 5 - 1.


Με το τρίποντο αυτό η Λυκόβρυση έχει πλέον 34 πόντους και είναι στην 4η θέση. Από την άλλη ο Άρης έμεινε στους 22 πόντους και είναι στην 10η θέση, μαζί με τον Ηρακλή Περιστερίου και τον Πανιώνιο Καισαριανής.


ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Ε. Κορρές, Τριαντόπουλος (77' Σέργης), Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Γ. Απέργης (54' Κορδατζής), Π. Κορρές, Μιγκάκης, Τασιούδης, Παπαχρήστος (71' Ρόμπολας), Χρυσογονίδης, Ν. Απέργης (77' Σχίζας)


ΑΡΗΣ: Κουλλόλι (77' Κουρούσιας), Γκλιάτης (67' Πανταζής), Μπορτσέφσκι (67' Μαρκάκης), Καλαβρυτινός, Χατζής, Βλάχος, Κωνσταντινίδης, Ξύδης, Κασνέτσι (77' Μωραΐτης), Γαλάτης, Κεφαλάς (77' Φεϊζίδης)

Σχόλια