«Χ» για Αλσούπολη και ΓΣ Αργυρούπολης (1 - 1)

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλσούπολη και ΓΣ Αργυρούπολης, με το σκορ να μένει στο 1 - 1, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό των Μάνδαλου και Ρουμπελάκη.


Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 30' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Αρναρέλλη, με το 1 - 0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο β' μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 55' Μάνδαλος και Ρουμπελιωτάκης συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι σε εναέρια μονομαχία, με το παιχνίδι να διακόπτεται άμεσα. Διαπιστώθηκε πως οι δύο παίκτες πως πρέπει να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, με τον Μάνδαλο να έχει αστάθεια στο βάδισμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από δεκαπέντε λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν τελικά στο 88' με τον Γκοβίλα.


Με την ισοπαλία αυτή η Αλσούπολη έχει πλέον 31 πόντους και είναι στην 5η θέση, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης είναι στην 7η θέση με 25 πόντους, μαζί με την Κοψαχείλα.


ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κελεμένι (87' Φειδάκης), Μάνδαλος (64' Παπαδήμας), Σώντας, Δουγιέκος, Κωνσταντάκης, Δρυμωνίτης (76' Βασίλι), Αρναρέλλης, Καφούσης, Σταθόπουλος, Τρούσης (76' Διαμαντόπουλος)


ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σκαρτάδος, Μπάκαλης, Οικονομόπουλος, Χουχούλης, Γκοβίλας, Στάθης (64' Κοκκινέλης), Καρανικολάου (46' Χριστογιάννης), Κωστόπουλος (64' Γοργάκης), Ρουμπελάκης (64' Μπιζίνης), Ασημάκης, Δρακοντίδης

Σχόλια