Έχασε την ευκαιρία ο Ακράτητος (4 - 2 η Νέα Πέραμος)

Ο Ακράτητος έχασε την μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στην 2η θέση, καθώς ηττήθηκε μέσα στην Νέα Πέραμο με 4 - 2.


Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά το ματς και ο Καλέμι έκανε το 0 - 1 στο 7', όμως στο 19' ο Τοπτίδης έφτασε στην ισοφάριση, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι πήραν στο ημίχρονο με προβάδισμα, μετά το τέρμα του Πουρσανίδη στο 44'. Στο β' μέρος ο «δικέφαλος» κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο και με τα τέρματα του Σεβαστή στο 52', του Τοπτίδη στο 65' και του Μπουτσάι στο 82' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έφτασε στην επικράτηση με σκορ 4 - 2.


Με το τρίποντο αυτό η Νέα Πέραμος έχει πλέον 11 πόντυος και ανέβηκε στην 10η θέση, ενώ την ίδια στιγμή ο Ακράτητος έμεινε στους 22 μαζί με τον Απόλλωνα Ποντίων και υποχώρησε στην 4η θέση.


ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Πνευματικάκης, Μπριάνας, Ζούμπλιος, Τσινακίδης (81' Μπουτσάι), Γεωργιάδης, Μπάμπαλος (89' Σαμαρτζόγλου), Αλέκσι, Ζούμπλιοος (46' Τσακάι), Τοπτίδης, Σεβαστής


ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καραβόλας, Σαβουλίδης, Λάγιας (57' Αδαμόπουλος), Δημητρόπουλος, Παρασίδης, Κουκούλης, Καλέμι, Σγουρή, Χαραλάμπους (89' Τσαλερίδης), Τουλουβασίλης, Πουρσανίδης (69' Νταγιάντας).

Σχόλια