Ανεβαίνει ο Ηρακλής Ελευσίνας (3 - 2 τον Εθνικό Πανοράματος)

Ο Ηρακλής Ελευσίνας κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Πανοράματος και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.


Το σκορ άνοιξε για το «τριφύλλιχ» ο Γκόρος στο 30', με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας του με τον Ζίου στο 50', όμως στο 59' ο Βασίλης μείωσε σε 2 - 1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 67' ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2 - 2. Τελικά στο 75' οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Τσακουρίδη, να διαμορφώνει το τελικό 3 - 2.


Με το τρίποντο αυτό ο Ηρακλής έχει πλέον 8 πόντους και είναι στην 12η θέση, ενώ ο Εθνικός έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι στην τελευαία θέση και χωρίς βαθμό.


ΗΡΑΚΛΗΣ: Γερογιάννης, Μαρινόπουλος, Πούπου, Πουρής, Μυλούλης, Γκόρος, Τσακουρίδης, Ζαχαριάδης (70' Μπόγκος), Παντελίδης (88' Μουκάι), Ζίου (90' Πάτσιος), Μαγγάνας


ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσουτσάνης, Ζαρκαδάκης, Σιδηρόπουλος (46' Τσουλούφης), Βαρυθιμιάδης, Παπουτσάκης, Λαμπρινόπουλος (46' Αλεξίου), Τσουραμάνης, Λάθουρας (46' Χρυσανθακόπουλος), Καλαμούτσος (68' Ξεκάρφωτος), Βασίλης, Μπούζης (80' Κωνσταντίνου).

Σχόλια