Ντέρμπι με τα όλα του το Μανδραϊκός - Ασπρόπυργος (0 - 0)

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μανδραϊκό και Ασπρόπυργο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0 - 0, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα.


Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές φάσεις, ενώ υπήρχαν πολύ δυνατές μονομαχίες, κάτι που έδειχνε πόσο ήθελαν και οι δύο το τρίποντο της νίκης. Να σημειώσουμε πως στο 70' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρυσε ο Δηλαβέρης, όμως το γεγονός πως οι Ασπροπυργιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, δεν άλλαξε την κατάσταση και 0 - 0 έμεινε ως το τέλος.


Με την ισοπαλία αυτή οι δύο σύλλογοι έκαναν δώρο στην τρίτη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, Ζωφριά, ώστε να πλησιάσει και άλλο στην κορυφή, καθώς ο Μανδραϊκός έχει 26 και είναι 1ος, ενώ αυτήν την στιγμή στην 2η θέση είναι η Ζωφριά, μαζί με τον Ασπρόπυργο με 24 πόντους.


ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Φυσαράκης, Φραγκόπουλος, Έβερετ, Παντίδος, Γιουκαρής, Βούκα (59’ Κακοσίμος), Γκαβσζίδης, Χαλβατζίου, Πασαλίδης, Λελούδας.



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Τούσης, Ρούσσος (66’ Τόρρα), Δηλαβέρης, Τσιγγόπουλος (59’ Στρατιδάκης (92’ Χιώτης), Κόκας, Μουστάκα.

Σχόλια