Ανατροπή στην ανατροπή και νίκη για τον Ιάσονα (4 - 3 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας)

Ίσως στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της Γ' Κατηγορίας της χρονιάς, ο Ιάσονας επικράτησε με 4 - 3 μέσα στη Γλυφάδα επί του Ποσειδώνα.


Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 15' με τον Γκριτζάλη, με τον Πιπίνη στο 31' να ισοφαρίζει, ενώ στο 42' ο Ανταλής έκανε ανατροπή στο σκορ. Στο β' μέρος οι Γλυφαδιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κόλλια, ενώ στο 73' ο Καλαντζής έκανε την ανατροή στο σκορ. Όμως, ο σύλλογος του Αγίου Φανουρίου δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με την «χρυσή» αλλαγή Μάριο Δρόσο, έφτασαν στη νίκη. Ο 36χρονος άσος στο 82' θα ισοφαρίσει, ενώ στο 88' θα κάνει εκ νέου ανατροπή στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 3 - 4


Με τη νίκη αυτή ο Ιάσονας έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Γκυζιακό με 15 πόντους. Από την άλλη ο Ποσειδώνας έμεινε στους 2 πόντους και στην 10η θέση.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Αντωνόπουλος, Μίχας (46' Σταθερόπουλος), Καλαντζής, Σουβατζής, Βομβίλας, Αποστολάκης, Χατζησωτηρίου (49' Κόλλιας), Γκριτζάλης, Δερβισόγλου (46' Αντζουλάτος), Βογιαζίδης (90' Μαρτίνος), Παπάζογλου


ΙΑΣΩΝ: Φωτάκης Γλέζος, Μπράβος, Σπυροπάλη, Ανταλής, Κουρεμάδας, Αποστολόπουλος, Πιπίνης, Παπαδόπουλος (67' Δρόσος), Κερασιώτης, Μπαϊρακτάρης (36' Τραγάνος).

Σχόλια