Άφησε βαθμούς στην Ακαδημία Πλάτωνος το Παγκράτι (3 - 3 με τον Λαρισαϊκό)

Το Παγκράτι δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα του Λαρισαϊκού, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3 - 3.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχους στο 24' με τον Γκούλη, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ σε ένα εξαιρετικό δίλεπτο, με τον Κωνσταντινίδη στο 36' να ισοφαρίζει και τον Ακριτίδη στο 38' να κάνει το 1 - 2. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση μετον Παοαθεοδωρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι «ροσονέρι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 49', όμως και πάλι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σακαρτζή στο 51΄.

Με την ισοπαλία αυτή το Παγκράτι υποχώρησε στην 3η θέση με 14 πόντους. Την ίδια στιγμή ο Λαρισαϊκός έχει πλέον 3 βαθμούς μαζί και είναι μαζί με τον Πλάτωνα στην 8η θέση.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Αλμπούρας, Φαρρούχος, Τεχοβίτης, Κέσκο, Παπαθεοδωρίδης, Καστρίτης (85' Κρητικάκης), Γκουλής, Κώστας, Σακαρτζής (65' Κρητικάκης), Κουτεντάκης, Σταυρόπουλος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Αδάμης, Φωτιάδης, Κασάμης (46' Κουτσοχρήστος), Κουρουπάκης, Ντότσικας, Νάνος (65' Βασιλειάδης), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (74' Παππάς), Ακριτίδης, Αδάμης (57' Ρίζος).

Σχόλια