Δεύτερο σερί τρίποντο η Νίκη Γαλατσίου (2 - 0 τον Χαλκηδονικό)

Ανοδική πορεία έχει πάρει η Νίκη Γαλατσίου, η οποία πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο της, επί του Χαλκηδονικού με 2 - 0.


Το πρώτο μέρος ήταν άκαρπο για τις δύο ομάδες, με το 0 - 0 να είναι το αποτέλεσμα του. Με την έναρξη του β' μέρους οι Γαλατσιώτες πήραν προβάδισμα, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαντζούφα στο 47'. Στο 57' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κόκκινου. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή έφτασαν και στο 0 - 2 στο 73' με τον Διαμαντή, κλειδώνοντας τη νίκη.


Το τρίποντο αυτό κάνει τη Νίκη να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς πλέον είναι στην 4η θέση, μαζί με το Μαρούσι, τον Γαλαξία και τον Αίμο Πετρούπολης με 7 πόντους. Από την άλλη ο Χαλκηδονικός υποχώρησε στην 8η θέση και μαζί με τα Πετράλωνα έχουν 6 βαθμούς.


ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Χαριτίδης, Πανούλης (63' Πάλιουρας), Κολοκυθάς, Χατζηιωαννίδης, Δογάνος, Κουλιούρης, Κυριακόπουλος, Παλαιολόγος (57' Δημητρούλης), Σιντόρης (46' Κόκκινος), Αντωνόπουλος, Ματσούκας (57' Γρατσίας)


ΝΙΚΗ: Στεργίου, Ξανθός, Κομιώτης, Χριστόπουλος, Κεφαλάς, Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης (8' Κανάκης), Μπερνάλης (89' Κοτσιάι), Νταβούλ (89' Τριανταφύλλου), Μαντζούφας (89' Σιούτης), Διαμαντής (74' Τσαγκάρης).

Σχόλια