Συνεχίζει στην κορυφή ο Γκυζιακός (3 - 2 τον Κεραυνό Πετρούπολης)

Με ανατροπή στην ανατροπή ο Γκυζιακός κατάφερε να επικρατήσει του Κεραυνού Πετρούπολης με σκορ 3 - 2.


Οι «πορτοκαλί» άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Καββαδία, με τους Πετροπουλιώτες να ισοφαρίζουν στο 44' με τον Μπάκα και στο 45' ο Μπαΐλος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, κάνοντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με το 1 - 2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 78' ο Τσιάρος έκανε το 2 - 2. Στο 84' ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Γκυζιακού είδε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Παρά όμως το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Φίλος στο 90' θα γράψει το τελικό 3 - 2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.


Ο Γκυζιακός με τη νίκη αυτή έχει πλέον 15 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Ιάσονα. Από την άλλη ο Κεραυνός έμεινε στους 11 και είναι στην 4η θέση.


ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Λογοθέτης, Λούλο (46' Τσιάρος), Πανταζόπουλος, Πάντζι, Αδαμίδης, Χαραλάμπους (46' Φίλος), Καββαδίας (90' Αθανασόπουλος), Λαζαρίδης, Μπούσιος (37' Παντελόγλου), Μοσεσβίλι, Κολοβός Ν. (46' Κολοβός Κ.)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Δασκαλάκης, Βάλτζης, Γομάτος, Φαρμάκης, Μητράκος (89' Κυριάκος), Περαμερίτης, Μπάκας, Χριστόπουλος, Καραγιαννιώτης (77' Κόλλιας), Μπαΐλος, Κατηφόρης (85' Μπάσο).

Σχόλια