Σημαντικό διπλό για τη Νέα Ιωνία (1 - 0 τους Αγίος Αναργύρους)

Η Νέα Ιωνία κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, καθώς πέρασε από την έδρα των Αγίων Αναργύρων με σκορ 1 - 0.


Το ματς κρίθηκε στο 57' όταν ο Ζαρκαδούλας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα υποπέφτωντας σε πέναλτι, ο Αντωνόπουλος κατάφερε να ευστοχήσει στην εκτέλεση του στο 61ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 0 - 1. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν με το 0 - 1 να μένει ως το τέλος.

Με τη νίκη αυτή η Νέα Ιωνία διατήρησε το αήττητο της, έχοντας 7 βαθμούς και βρισκόμενη στην 3η θέση. Από τηνάλλη οι Άγιοι Ανάργυροι έμειναν στον 1 βαθμό και ισοβαθμούν με τα Μελίσσια, τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και τη Δόξα Βύρωνος στην 13η θέση.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Χαραλάμπου (83' Μακρής), Δενελαβάς, Γεωργαμλής, ΡΟυμελιώτης, Τσαμόγλου (83' Χριστοδούλου), Σιαλμάς (62' Κεχρής), Κατσίβελας (67' Καστόρας), Τσαγκαράκης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος (62' Χατζηγεωργίου), Αλέμης (79' Τζαμάι), Μπαστάς, Αντωνόπουλος, Αρμάντο (88' Πέτρας), Κωνσταντίνου, Μάκρης (79' Μαρούσης), Ραυτόπουλος (79' Τσαγιάννης), Ταβάρες.

Σχόλια