Δυσκολεύθηκε αλλά πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟ Ρουφ (1 - 0 τον ΑΟ)

Μπορεί να δυσκολεύθηκε ο ΠΑΟ Ρουφ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 1 - 0 του ΑΟ Περιστερίου, μέσα στο γήπεδο του Ηφαίστου.


Το τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 83ο λεπτό, με δράστη τον Στατήρη. Πιο μπροστά είχαν δημιουργηθεί πολλές καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες, με σημαντικότερη το ψαλιδάκι του Κουνάδη στο 78ο λεπτό, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Ξυδιά.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟ Ρουφ πήγε στους 7 πόντους και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων και τον Χολαργό. Από την άλλη ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε στην τελευταία θέση μαζί με τον Άγιο Θωμά και τον Άρη Καλαμακίου χωρίς βαθμό για τρίτο σερί παιχνίδι.



ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κυβέλος (46’ λ.τρ. Διονυσόπουλος), Δρουγουνάκης (69’ Βαγγέλης), Μιχάλης (69’ Δημητρίου), Ζαφειράτος, Μπρκοβιτς (46’ Ερέκι), Κεφαλάς, Γεωργακόπουλος (81’ Παππάς).


ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Γεωργόπουλος, Μπόκος (84’ Μανέτας), Ηρακλής (84’ Κουσουρίδης), Βουρνάζος, Φέγγης, Στατήρης, Τσονόπουλος (61’ Νασι), Σταμάτης (71’ Γεωργίου), Αναστασίου, Κουράφαλος (61’ Καράγιαννης).

Σχόλια