Τρίποντο με ανατροπή ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (2 - 1 τον Άρη Καλαμακίου)

Το πρώτο του τρίποντο την φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, ο οποίος επικράτησε με 2 - 1 του Άρη Καλαμακίου.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά και να πάρουν το προβάδισμα στο 17' με τον Μιχαλακόπουλο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχεδόν άμεσα, με τον Μπάμπουλη να φέρνει και πάλι το παιχνίδι ίσα στο 32'. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με το τέρμα του Μιράκα στο 60ο λεπτό. Στο 75' μάλιστα ο σύλλογος των βορείων προαστίων λίγο έφτασε να αυξήσει και άλλο το δείκτη του σκορ, με τον Βιτορεάνου να στέλνει την μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι.



Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έφτασε στους 4 πόντους και ισοβαθμεί με τους Άγιο Δημήτριο, Τράχωνες, Ήφαιστο και Αθηναΐδα στην 6η θέση. Από την άλλη ο Άρης έμεινε στην τελευταία θέση, μαζί με τον ΑΟ Περιστερίου και τον Άγιο Θωμά χωρίς βαθμό.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χριστοδουλίδης, Λουδάρος (90' Παπαδάτος), Καραγεώργος, Σιδηρόπουλος, Κομιώτης, Μπαμπουλης, Μιρακα (84' Αποστόλου), Δουκας, Τσιγγόπουλος (77' Ζαγαρελος), Βιτορεάνου (90' Παρασιδης), Μπούντρας.


ΑΡΗΣ: Γουλής, Κοτόπουλος, Γιουσεφ (77' Σουγλίδης), Καραγκιουλές, Βασιλειδης, Σουρβινος (54 Λύτρας), Ελευθεριαδης, Προμπονας, Μιχαλακοπουλος, Κωστας (57' Λιοτσάκης), Τζιμας.

Σχόλια