Κλειδώνει παραμονή ο Αετός Κορυδαλλού (2 - 1 τη Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού)

Ο Αετός Κορυδαλλού επικράτησε με 2 - 1 της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και έβαλε τις βάσεις, ώστε να παραμείνει στη κατηγορία.


Το σκορ διαμορφώθηκε στο β' μέρος, καθώς στο πρώτο 45λεπτο αν και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι τελικές φάσεις είχαν αποτέλεσμα, με το σκορ να ανοίγει στο 68' με τον Τσιμιλιώτη να κάνει το 1 - 0 με ατομική προσπάθεια. Στο 72' ο σκόρερ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, καθώς μετά από απ' ευθείας φάουλο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι΄. Στο 76' ο Μουτάφης κατάφερε να γράψει το 2 - 0 και να κλειδώνει τη νίκη. Το τελικό 2 - 1 διαμορφώθηκε στο 81', όταννο Γκιόκα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκιάτης. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μένει το 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή ο Αετός πάει στους 6 πόντους, ενώ η Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού έμεινε στην 3η θέση με 1 πόντο.


ΑΕΤΟΣ: Μανιάς, Αρώνης, Χίκα (46′ Βαμβακούσης), Καλαμάρας, Μάναλης, Ράπτης (53′ Μανικιώτης, 85′ Ζαχαρόπουλος), Σιδηρόπουλος (88′ Γερολυμάτος), Βερούσι, Μουτάφης, Μπούλιαρης, Τσιμιλιώτης.


ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Παραγκούλιας, Πατινιώτης, Ζαχαριάδης, Χουχούλης, Γκιάτης, Ζίου, Μαρλαφέκας, Μηλιώτης, Σιδηρόπουλος (70′ Γκιόκα), Τομπουλίδης (79′ Ψαρράκης), Τζιτζικάκης (85′ Σαράφης).

Σχόλια