Τεσσάρα η Νίκη Δροσιάς (4 - 2 τη Μάχη Μαραθώνα)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Νίκη Δροσιάς επικράτησε με 4 - 2 της Μάχης Μαραθώνα, σημειώνοντας την δεύτερη σερί νίκη.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο β' μέρος, καθώς το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έληξε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Γαργουλάκη στο 54'. Στο 57' όμως ο Κουμουτσέας θα καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 76' ο Κούτσης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον σύλλογο της Δροσιάς, με τον Γαργουλάκη στο 80' να κάνει και το 3 - 1, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 86'  Κουμουτσέας κατάφερε να μειώσει προς στιγμήν για τους γηπεδούχους σε 3 - 2, όμως στο 92' ο Γαργουλάκης έκανε το τελικό 4 - 2, σημειώνοντας χατ τρικ. Να σημειώσουε πως στο 86' ο Κουμουτσέας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τη νίκη αυτή η Νίκη πήγε στους 37 βαθμούς και ανέβηκε 8η, προσπερνόντας τη Μάχη η οποία υποχώρησε στην 9η θέση μένοντας στους 35 πόντους.

ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Τσιριγώτης, Ευαγγελάτος, Αραβαντινός (46' Στεφανάτος), Δήμας, Καλαματιανός, Γαργουλάκης, καλαμαράς (89' Κλειδαράς), Μηλιώτης (46' Ευαγγελάτος), Κούτσης, Χριστόπουλος (46' Παπαδόπουλος (64' Αβαρκιώτης)

ΜΑΧΗ: Ντότσης, Καλλιακούδας, Παξιμάδης (91' Μπούσουλας), Σιγάλας, Αχμέτ, Κόλλιας, Δόριζας, Κουμουτσέας (80' Ρουγγέρης), Κοροβέσης (59' Γρίβας), Τζήμας, Μίχας.

Σχόλια