Καταιγιστική η Δόξα Κορωπίου (8 - 1 τη Δόξα Αγίας Άννας)

Καταιγιστική ήταν η Δόξα Κορωπίου απέναντι στην Δόξα Αγίας Άννας, της οποίας επιβλήθηκε με 8 - 1.


Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος σημείωσαν πέντε τέρματα, με τον Σιδέρη στο 2' να κάνει το 0 - 1, τον Ντούνη στο 4' να κάνει το 0 - 2, τον Σιδέρη με δύο ακόμα τέρματα στο 8' και στο 24' να γράφει το 0 - 4 και τον Φενερίδη στο 37' να γράφει το 0 - 5, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι ρυμοί έπαισαν, όμως ένα εκρηκτικό εξάλεπτο είχε για την ομάδα του Κορωπίου ακόμα τρία τέρματα, με τον Πλίτση στο 60' να κάνει το 0 - 6 από το σημείο του πέναλτι, τον Παπαμιχαήλ στο 63' να γράφει το 0 - 7 και τον Κατσίκη να κάνει το 0 - 8 στι 66'. Ο σύλλογος της Αγίας Άννας σημείωσε το γκολ της τιμής στο 78' με τον Κουφαλά.


Η Δόξα Κορωπίου με τη νίκη αυτή έφτασε στους 15 πόντους και ισοβαθμεί με τον ΑΟ Αυλώνος και τον ΠΑΣ Κορωπίου στην 11η θέση. Από την άλλη η Δόξα Αγίας Άννας έχει 9 πόντους και έμεινε στην 14η θέση.


ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Κοντογιαννάτος (46' Θεοδώρου), Πρελορέντζος, Συνάνης, Μάνεσης, Μουγιολάρι, Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης, Σταθουδάκης, Κουφαλάς, Κυριακίδης, Γιανταμίδης


ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Λουκάς, Νούρια (56' Παπαγεωργάκης), Τρούπης, Πλίτσης, Ξεφτεράκης, Ντεμολλάρι, Αλεξίου (56' Κατσίκης), Ντούνης (62' Ντόβλα), Σιδέρης (62' Αγγελής), Τσιγαράς (46' Παπαμιχάλης), Φενερίδης.

Σχόλια