Κι άλλο τρίποντο η Αρτέμιδα (2 - 1 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Ο ΑΟ Άρτεμις κατάφερε να πάρει το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Καλυβίων με σκορ 2 -1, το οποίο αναγκάστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να παίζει με δέκα παίκτες.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 6' να κάνουν το 0 - 1 με αυτογκόλ του Κουφάδη, όμως στο 12' έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Διαμαντή. Στο 22' ο Μαυροθαλασσίτης θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 27' ο ΑΟ Άρτεμις κατάφερε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να ανακτήσει το προβάδισμα με δράστη τον Πιετρί, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 2. Στο 92' ο Κοκαβέσης είδε και εκείνος κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.


Με τη νίκη αυτή ο ΑΟ Άρτεμις ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία και πλέον έχει 32 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στην 6η θέση. Από την άλλη ο ΠΑΟ Καλυβίων έμεινε στους 7 πόντους και στην 17η θέση.


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Μπαρδής, Μαλατάνος, Μπούρμας, Κουφάδης, Σύρος, Ζαγέντ (79' Κουκουράβας), Τσιώτας, Σταυρίδης, Σιάννης, Μαυροθαλασσίτης (85' Παπαγεωργίου), Σπυρόπουλος (65' Κοκαβέσης)


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμαντής, Κυριακού, Νικολογιάννης, Τσιλιάκος (70' Καλούδης), Κοζανίδης (46' Φυτιλής Λ.), Μπουρμπούλης (46' Μπαμπαλής)), Μασκλαβάνος (92' Φυτιλής Μ. Μ.), Χαλίλι (46' Ντοβίνος).

Σχόλια