Τρίποντο για τον Παθιακάκη (2 - 1 τον Αυλώνα)

Ο Παθιακάκης κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Αυλώνα, καθώς επικράτησε με 2 - 1.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42' με τον Ανεζύρη, με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του β' μέρους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μπαστάνη στο 46' να κάνει το 1 - 1. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τέρμα του Κασιόλα στο 57ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 1. Στο 68' ο Βελολλάρι είδε κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες, τελειώνοντας επί της ουσίας τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι.


Με το τρίποντο αυτό ο Παθιακάκης έχει 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Από την άλλη ο Αυλώνας έμεινε στους 15 πόντους και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Ωρωπού και την Δόξα Κορωπίου στην 11η θέση.


ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Οψυμούλης, Ανεζύρης, Μανδαλιανός (66' Καρακίδης), Μαυρούτσικος, Μπερμπάντης, Αγγελίνας (89' Τζάος), Κασιόλας (71' Κατσίγιαννης), Λιάκος (89' Μπακάρας), Νταβώνης, Ρομπόλας, Στάσης


ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Πατσαβούρας, Κανατάς, Στεφανής, Πάντος (46' Βελολλάρι), Ανυφαντής, Παπακωνσταντίνου, Μανωλόπουλος, Μπαστάνης, Χυσένι, Κάκος (46' Μπαστάνης).

Σχόλια