Μεγάλο διπλό ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (1 - 0 τον Ολυμπιακό Βόλου)

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επικράτησε με 1 - 0.


Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε Μπατζώνης στο 8', ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, μετά το σουτ του Σεχολάρι και απέκρουση του Καβουσάκη. Να σημειώσουμε πως στο 54' το γήπεδο πάγωσε, όταν ο τερρματοφύλακας του Εθνικού Δημήτρης Πατσιογεώργος έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αισθήσεις. Το ασθενοφόρο κλήθηκε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Έλληνα κίπερ να αποχωρεί μέσω χειροκροτημάτων και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.


Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχει πλέον 21 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με ΠΟ Ελασσόνας και την Καστοριά. Ο Ολυμπιακός έμεινε στους 15 πόντους και στην 13η θέση.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (54′ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος (46′ Γιαρλέλης), Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καρβούνης (61′ Ντινόπουλος), Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (74′ Σταμπουλής)


ΕΘΝΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος (59′ Τσιλεγκερίδης), Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Δαλαμήτρας (75′ Γκιώνης) , Ιντζόγλου, Μαργαρίτης (52′ Χατζηπουργάνης), Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι (75′ Τουλίκας), Γιαζιτζόγλου

Σχόλια