Διπλό μέσα στη Δράμα ο Άρης Αβάτου (3 - 2 την Δόξα Δράμας)

Ο Άρης Αβάτου κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό, καθώς επικράτησε με 3 - 2 της Δόξας Δράμας.


Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με το 0 - 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος έβρεξε γκολ, με τον Σαμπανίδη στο 53' να κάνει το 1 - 0, τον Κοντογιαννίδιη με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 60' να κάνει το 1 - 1, ενώ στο επόμενο κιόλας λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην ανατροπή στο σκορ με τον Γκαρνέτα. Στο 64' οι «μαυραετοί» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σαμπανίδη να κάνει το 2 - 2. Στο 68' ο Τενεκές έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ξανθιώτες, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 3. Πάντως στο 71' ο Θεοδοσιάδης έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι.


Η Δόξα παρέμεινε στην 7η θέση με 24 βαθμούς. Μία θέση πιο κάτω βρίσκουμε τον Άρη Αβάτου με 23 βαθμούς.


ΔΟΞΑ: Πάππος, Πιτσόλης (65′ Ρούτσης), Ιορδανίδης Αρ. (84′ Κυριακίδης Σαββας), Φραγκούλης, Κυριακίδης Δημ (84′ Οικονομίδης)., Χατζηδημητρίου (65′ Ιορδανίδης Χρ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (71′ Κόντος), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης.


ΑΡΗΣ: Καρά Ισμαήλ, Χασάν Ογλού (65′ Κουτσούμαπς), Ψεμματάς (80′ Ισπυρλίδης), Τενεκές, Λεουτσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (30′ Γκαρνέτας), Μούξιος (80′ Αναστασιάδης), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης.

Σχόλια