Διπλό στο Γύθειο η Μύκονος (2 - 0 τον Πανγυθεατικό)

Η ΑΕ Μυκόνου κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Πανγυθεατικού, με σκορ 2 - 0 και κατάφερε να παραμείνει μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.


Οι Κυκλαδίτες είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Βαλαβανόπουλο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 38' και με πέναλτι στο 63'. Να σημειώσουμε πως μετά τον καταλογισμό του πέναλτι στον Αχείμαστο, υπήρξε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να υπάρξει δεκάλεπτη διακοπή. Επίσης, κατά την διάρκεια της διακοπής ο διαιτήτης απέβαλε τον Κωστάκο.


Με το τρίποντο αυτό η Μύκονος είναι με 34 πόντους και είναι στην 2η θέση. Από την άλλη ο Πανγυθεατικός έμεινε στους 5 πόντους και στην τελευταία θέση.


Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κωστάκος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (87' Κουτσιουμαρης), Κουρτέσης, Μανωλάκος, Σανπατάκος, Διαμαντάκος, Μπερδούσης (59' Χρυσικάκος), Γιαννόπουλος. 


ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Ματσάνας, Αρκούδας, Τράκας, Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Πινέϊρο (46' Αχείμαστος (75' Σπολιαριτς), Μουρίκι (82' Οικονομόπουλος)

Σχόλια