Χτίζει αήττητο ο Ηλυσιακός (2 - 1 τον Μικρασιατικό)

Ο Ηλυσιακός πήρε την δεύτερη σερί νίκη του και για τρίτο παιχνίδι έμεινε αήττητος και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα αήττητο σερί. Αυτή τη φορά επικράτησε του μαχητικού Μικρασιατικού με 2 - 1.


Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν έναν εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Γκούγκα στο 33' να κάνει το 1 - 0 και τον Πανάκη στο 39' να γράφει το 2 - 0. Στο β' μέρος ο Σπυρόπουλος μείωσε σε 2 - 1, το οποίο όμως ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 90' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Μιχόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Με τη νίκη αυτή ο Ηλυσιακός έχει πλέον 10 πόντους και είναι μαζί με τον Βύρωνα στην 2η θέση, ενώ ο Μικρασιατικός έμεινε στους 6 πόντους και είναι στην 6η θέση.


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ποντίκης, Νικολόπουλος, πανάκης, Πρισιμιτζής, Ταχιράι, Κασσιάνος (86' Θεοδώρου), Τσέργας, Γκούγκας (46' Κολλόκας), Βελισσάρης (90' Πάσα), Χριστόπουλος.


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καραντάνης, Πάτσιαλος, Μιχόπουλος, Καρακώστας, Κουλλίρα, Γκουρνέλος, Σάββας (76' Παπούλιας), Αλευρής, Γρύπαρης (58' Κετσές), Σμυρνάκης (46' Αμπαζί), Σπυρόπουλος (87' Βενέτι).

Σχόλια