Δεύτερη σερί νίκη ο Θησέας Νέας Μάκρης (2 - 1 τον ΑΟ Άρτεμις)

Ο Θησέας Νέας Μάκρης σημείωσε την δεύτερη σερί νίκη του, καθώς επικράτησε και του ΑΟ Άρτεμις με 2 - 1 και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία.


Το σκορ άνοιξε στο 39' o Ραπτογιάννης, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας στο 42'. Το β' μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Βεϊζάι είδε κόκκινη κάρτα, παρ' όλα αυτά έβγαλε αντίδραση και στο 80' διαμορφώθηκε από τον Ράσα το τελικό 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή ο Θησέας έχει πλέον 10 πόντους και είναι στην 5η θέση, ενώ ο ΑΟ Άρτεμις έμεινε στους 9 πόντους και ισοβαθμεί πλέον με τον Σαρωνικό Αναβύσσου στην 6η θέση.


ΘΗΣΕΑΣ: Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Αζάλ, Παπασωτηρίου, Τσέλιος Μ., Τσέλιος (83' Τηγανάκης), Μαστρογιαννούδης, Ραπτογιάννης, Νικηφοράκης (74' Καχόπουλος), Ανδριάς (65' Βουσούλας)


ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καραογλάνης, Παπάζογλου (55' Δημητρίου), Μοιρασγέντης (74' Μπουλούμπασης), Διαμαντής, Τασσόπουλος (74' Καλούδης), Φυτίλης Λ., Φυτίλης Μ. Μ. (42' Στάφα), Κοζανίδης (46' Αγγελακόπουλος), Μασκλαβάνος, Ράσα, Βεϊζάι

Σχόλια