Συνεχίζουν άχαστα τα Πατήσια (2 - 1 την Δόξα Γκύζη)

Χωρίς να χάσουν μέχρι στιγμής ούτε έναν βαθμό συνεχίζουν τα Πατήσια, τα οποία επικράτησαν σήμερα και μέσα στην έδρα της Δόξα Γκύζη με 2 - 1.


Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και στο 9' με τον Λίτσο άνοιξαν το σκορ. Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση με δράστη τον Μαργαρίτη. Τελικά τα Πατήσια είχαν λύση για να πάρουν τη νίκη και αυτή ήρθε από τον πάγκο. Ο Ευθυμιόπουλος, ο οποίος αντικατάστησε στο 57' τον Δημόπουλο, στο 69ο λεπτο θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή τα Πατήσια έχουν πλέον 12 βαθμούς και είναι στην κορυφή, με την Δόξα να μένει στους 4 πόντους και στην 6η θέση.


ΔΟΞΑ: Παππάς, Καρούσος, Καρύκης, Τσαλουχίδης, Κουρουβακάλης, Βέργης, Συριανός, Πόρρος (69' Ζαρέντης), Μαργαρίτης, Γκαγκαστάθης (80' Ανοσίκε), Κούρος


ΠΑΤΗΣΙΑ: Κανελλόπουλος, Αλιλάι (87' Σιούτης), Παναγόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Μπάζμπας), Σοαντζόγλου, Στέφα, Καλλίτσης (79' Μιχαλόπουλος), Τζουρμάνας, Δημόπουλος (57' Ευθυμιόπουλος), Σαραγούδας, Λίτσο (79' Λυέρος).

Σχόλια