Διπλό ανόδου για τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (3 - 1 τον ΑΟ Παιανίας)

Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών πήρε το τρίποντο της νίκης, επικρατώντας με 3 - 1 του ΑΟ Παιανίας και συνεχιζει την πορεία του προς την Α' Κατηγορία.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27' με τον Ταμπακόπουλο, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 41' με τον Τσιουρή και με το 1 - 1 στο ημίχρονο, πήγαν με ψυχολογία υπέρ τους. Αυτό φάνηκε στο β' μέρος, όταν ο «κόκκινοι» γύρισαν το σκορ με το τέρμα του Νίκα στο 59' και με το τελικό 1 - 3 του Γιάντομ στο 88'.


Με το τρίποντο αυτό ο Αχιλλέας έχει πλέον 55 πόντους και είναι στην 2η θέση, μειώνοντας μάλιστα την διαφορά του με την κορυφή στο -6, μετά την ισοπαλία της Βουλιαγμένης απέναντι στον Ολυμπιακό Βάρης. Από την άλλη ο ΑΟ Παιανίας έμεινε στους 38 και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Βάρης στην 6η θέση.


ΑΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Αντωνίου, Μπιτσάκης, Θάνος (85' Παπαθανασίου), Κομπότης, Νανάι, Παπασωτηρίου (85' Βελισσάριου), Καβουρίδης (57' Σπυράκος), Χλωμίσιος, Τσιάβος, Σερμπενιάδης, Ταμπακόπουλος (46' Μαργέτης)


ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Τόλιας, Βασιλείου, Πούλης, Κωνσταντινίδης (55' Παγιάι), Πάλμος, Μαραντίδης, Νίκας (55' Αβραμόπουλος), Σο, Τσιουρής, Νίκας (88' Νικολόπουλος), Γιάννης (75' Γιάντομ).

Σχόλια