Ισοπαλία η Βουλιαγμένη αλλά παράλληλα και άνοδος (2 - 2 με τον Ολυμπιακό Βάρης)

Η Βουλιαγμένη μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βάρης, μιας και απέσπασε ισοπαλία 2 - 2, όμως πλέον εξασφάλισε και βαθμολογικά την άνοδο του στην Α' Κατηγορία.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς και μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ με τον Θωμαΐδη. Στο 60' ο Εστυλιανίδης θα γράψει το 0 - 2 και έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν τη νίκη. Όμως, δεν ρώτησαν τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι μείωσαν με τον Μαντακίδη στο 79' και στο 93' ο Χαντάντ θα ισοφαρίζει, δίνοντας ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.


Η Βουλιαγμένη με την ισοπαλία αυτή έχει πλέον 61 πόντους και είναι πλέον στο +6 από τον 2ο Αχιλλέα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βάρης έχει πλέον 38 πόντους και είναι στην 6η θέση με τον ΑΟ Παιανίας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραγιαννάκης, Πιεστβενίτζε (85' Ντογκάνι), Παπαντώνης, Αθανασίου, Τουρπέτας, Μπαμπύνης, Πρίφτι, Ζάγκας, Μαντακίδης Λ., Μαντακίδης Π., Χαντάντ


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καταχανάκης, Μπεκιάρης, Τσαρούμης (81' Καρβούνης), Λάππας, Τσίλης, Μπίνας, Κριλής (44' Κωνσταντόπουλος), Εστυλιανίδης, Θωμαΐδης, Κοφσανίδης, Κοσμόπουλος (81' Λεβέντης).

Σχόλια