Πέρασε από την Αλεπότρυπα ο Κένταυρος Βριλησσίων (3 - 2 την Αθηναΐδα)

Ο Κένταυρος Βριλησσίων πέρασε από την έδρα της Αθηναΐδας με 3 - 2  και κλείδωσε την 2η θέση.


Στο αγωνιστικό κομμάτι μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Βελέντζα, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το 1 - 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο σύλλογος των βορείων προαστοίων μπήκε πιο δυνατά και στο 58' ο Νιτσάκης κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 71' ο Χαλκιόπουλος θα κάνει την ανατροπή στο σκορ, με τον ΝΙτσάκη στο 82' να κλειδώνει τη νίκη γράφοντας το 1 - 3. Το τελικό 2 - 3 διαμόρφωσεσ στο 84' ο Κουτράκης. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα, καθώς στο 58' με την σέντρα έπαιξαν γρήγορα και σημείωσαν γκολ, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε γιατί δεν είχε δώσει εντολή να ξεκινήσει το παιχνίδι.


Με τη νίκη αυτή ο Κένταυρος Βριλησσίων έχει 49 βαθμούς και είναι στην 2η θέση. Από την άλλη η Αθηναΐδα έμεινε στην 14η θέση και έμεινε στους 19 βαθμούς.


ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Μπακοδήμος, Κοντής, Παλυβός Α (79' Στουμπώνης)., Κουτράκης, Βελέντζας, Βάρρας, Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Πανάκης (72' Λαφογιάννης), Βαγγέλης (55' Φρατζέσκο), Θεοδοσίου


ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Γκέζος (36' Μιχαλκόπουλος), Λιαπίδης, Τσαντήλας, Μανίκας Ν., Κερασίδης (89' Πολυχρόνης), Γεωργουδάκης, Νιτσάκης (89' Καρλος), Αλεξανδράκης (12' Φελέκης).

Σχόλια