Πέρασε στην παράταση ο Αστέρας Καισαριανής (3 - 2 τα Σούρμενα)

Την διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε ο Αστέρας Καισαριανής, ώστε να κάμψει την αντίσταση των Σουρμένων και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με σκορ 3 - 2 μέσα στο Ελληνικό.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς πολύ καλύτερα και μόλις στο 3' ο Λειβάδας έδωσε το προβάδισμα. Στο 59' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπντέλ Ραχίμ, με το 1 - 1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην διαδικασία του έξτρα χρόνου, ο Κραψίτης έδωσε το προβάδισμα στον σύλλογο της Καισαριανής στο 102', όμως στο 109 ο «δικέφαλος» έκανε το 2 - 2. Το τελικό 2 - 3 διαμόρφωσε ο Αμπντέλ Ραχήμ στο 117', ξεσπώντας άπαντες σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Κωνσταντινίδης (35' Χαπαλόγλου), Σούλκο, Στελλάρι, Αρβανίτης, Μαρινάκης (90' Σιούλης), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Αρσενίου (98' Φασουλάς), Λειβαδάς


ΑΣΤΕΡΑΣ: Φουτράκης, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Σταμούλης, Ρέντζης (78' Κραψίτης), Σμυρνάκης (46' Παληγεώργος), Ψαραδέλης (93' Ζέλο), Αμπντέλ Ραχήμ, Μαχαίρας (46' Γεραγωτέλλης).

Σχόλια