Εντυπωσιακή Ελευθερούπολη (4 - 1 τον Ορφέα Αιγάλεω)

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελευθερούπολη, η οποία επικράτησε με 4 - 1 του Ορφέα, ο οποίος διατηρούσε ως την στιγμή που ξεκίνησε το ματς, το απόλυτο στα τρία πρώτα ματς.


Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 10' κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ψυλλάκης. Στο 18' ο Παντελαίος έγραψε και το 2 - 0, με τον Παππά στο 27' να γράφει και το 3 - 0, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι μείνωσαν με τον Φάνο στο 66', όμως στο 76' ο Παντελαίος κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 4 - 1.


Με τη νίκη αυτή η Ελευθερούπολη έχει πλέον 6 πόντου ς και ισοβαθμεί με τον Κολωνό στην 7η θέση. Από την άλλη ο Ορφές έμεινε στους 9 και ισοβαθμεί με τους Λύκους στην 2η θέση.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος, ΨΥλάκης, Χαλκιαδάκης, Χούσος, Καντελίδης (61' Ιακωβίδης), Λέκκας (79' Γκιτάκος), Παντελαίος (85' Θανάση), Μεσάκου (61' Γεωργίου), Παππάς (79' Βιντισίτα)


ΟΡΦΕΑΣ: Μακρής, Χαρίτος (35' Αγγελακόπουλος Φ.), Αγγελακόπουλος Β. (85' Κονγκίνη), Μπέλιας, Λουκάς, Μαγαλιός, Σταύρου, Βίλα, Φανός, Τσεσμελόγλου (71' Μαλεσσόβας), Σακκάκος.

Σχόλια