Έμεινε αήττητη η Αλσούπολη (1 - 1 με τον ΓΣ Αργυρούπολης)

Αήττητη για μία ακόμα αγωνιστική έμεινε η Αλσούπολη, καθώς κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1 - 1 στην έδρα του ΓΣ Αργυρούπολης.


Το σκορ άνοιξε για τους «οράνιε» ο Ασημάκης στο 40', με το 1 - 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 70' ο Χριστογιάννης θα αντικρίσει κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Έχονας την αριθμητική υπεροχή, ο Ταγάρης στο 73' κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 1. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και εκείνοι με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ιωαννίδη.


Με την ισοπαλία αυτή η Αλσούπολη έχει πλέον 6 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, μαζί με τον Φοίνικα Περιστερίου. Από την άλλη ο ΓΣ Αργυρούπολης έχει πλεόν 4 πόντους και ισοβαθμεί με Τερψιθέα και Ηρακλή Περιστερίου στην 10η θέση.


ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσιτσίλας, Κωστόπουλος, Γοργάκης, Χουχούλης (11' Γιαννίκος (90' Κοκκινέλης), Γκοβίλας, Τσάκαλος, Μπιζίνης (90' Γκρεβτσίδης), Ασημάκης (60' Στάθης), Ρουμπελάκης (46' Χρήστου), Χριστογιάννης, Δρακοντίδης


ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Σούνας, Φειδάκης (67' Ταγάρης), Σώντας, Ιωαννίδης, Ανδρέου, Κωνσταντάκης, Κούκιος (46' Παπαδήμας), Σταθόπουλος, Γεώργας (46' Δουγέκος), Καλυβάς (51' Μάζης), Τρούσης.

Σχόλια