Διπλό και συνεχίζει στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (4 - 1 τον Θησέα Νέας Μάκρης)

Ένα ακόμα τρίποντο, το οποίο τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Κεραυνός Κερατέας, επικρατώντας με 4 - 1 του Θησέα μέσα στην Αγία Μαρίνα.


Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπουντόπουλος στο 18' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, με τον Ρέξο στο 30' να κάνει το 0 - 2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Σαχσανίδης έκανε το 0 - 3 στο 53ο λεπτό. Στο 68' ο σύλλογος της Κερατέας έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σκαλαίου, με τους γηπεδούχους στο 71' να μειώνουν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κότσι. Στο 81' οι γηπεδούχοι θα μείνουν και εκείνοι με δέκα πάικτες, μετά την αποβολή του Κατσιούλη. Με την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι να έχει αποκατασταθεί, ο Μπουγιούκος στο 83' θα διαμορφώσει το τελικό 1 - 4.


Με τη νίκη αυτή ο Κεραυνός μένει μόνος πρώτος με 19 βαθμούς, ενώ ο Ιησέας έμεινε στους 10 πόντους και στην 7η θέση.


ΘΗΣΕΑΣ: Κατσιούλης, Βεϊζάι (46' Παυλάκης), Βασιλαράς, Αζάλ, Χατζόπουλος, Τσέλιος, Ντολλάνι (46' Τσέλιος), Μαστρογιαννούδης (68' Καχόπουλος), Κότσι, Νικηφοράκης (82' Κεφαλωνίτης), Ζέγκο (68' Ανδριάς)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Πιετρί, Ρέξο, Μπουγιούκος (85' Ντόβας), Βαγγέλη, Κρητικός (46' Καπαματζιάν), Παπασύρος, Σαχσανίδης (70' Τραγούστης), Μπουντόπουλος (57' Πασκάλ), Σουλελές (70' Σούλτσε).

Σχόλια