Εύκολο τρίποντο ο Αχαρναϊκός (3 - 0 τον Αήττητο Σπάτων)

Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο απέναντι στον Αήττητο Σπάτων με σκορ 3 - 0, επιστρέφοντας με το αποτέλεσμα αυτό στις νίκες.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον ιδανικό τρόπο το ματς, καθώς ο Νατσιόπουλος στο 11' έκανε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ το 1 - 0. Ο ίδιος παίκτης στο 43' θα διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, με το 2 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Το τελικό 3 - 0 διαμόρφωσε ο Σερέπας στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.


Με το τρίποντο αυτό ο Αχαρναϊκός είναι στην 3η θέση με 16 βαθμούς. Από την άλλη ο Αήττητος έμεινε στους 9 και πλέον ισοβαθμεί με την Ατλαντίδα, την Άνοιξη και την Τριγλία Ραφήνας στην 8η θέση.


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Συράκας, Τσαλερίδης, Νάκας, Μπιταξής, Τσίκλος, Πηνιώτης (70' Καρδάμης), Γκούφας (46' Σερέπας), Γερώνυμος (70' Μπιμάι), Βλαχίδης (63' Σακά), Νατσιόπουλος, Χατζής (63' Στραβομύτης)


ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Καλούδης, Τσουχλαράκης, Σερμάγιας, Μουρούρτης, Κουβαράς, Άβντιου (46' Τσιαχματιώτης), Μέγας (70' Φράγκου), Ντάης, Λύγκος, Σπανός (64' Τσίτσης), Σεΐτι

Σχόλια