Απώλεια βαθμών και κορυφής για την Διάνα Ηλιούπολης (2 - 2 με την Αγία Ελεούσα)

Η Διάνα Ηλιούπολης κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Αγία Ελεούσα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2 - 2, χάνοντας όμως την κορυφή.


Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Βάσσο, με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο σκορ, με τα τέρματα του Φάρου στο 80' και στο 84', όμω στο 94' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τέρμα του Χατζηροδίτη.


Με την ισοπαλία αυτή η Διάνα είναι στην 2η θέση μαζί με τη Νέα Ιωνία με 18 βαθμούς. Από την άλλη η Αγία Ελεούσα έχει 11 πόντους και είναι στην 7η θέση, μαζί με την ΑΕ Χαλανδρίου.


ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Μπάκας Αλ., Παναγιώτου, Δαρδανός , Μαθιούδης (88’ Μπαριάμι), Πατσατζόγλου, Μίχας (66’ Κατσικογιάννης), Γκουτίδης, Βάσσος, Καραδήμας, Κοπανάς (66’ Χατζηροδίτης).


ΔΙΑΝΑ: Μάρκου, Παπαδόπουλος (46’ Σιδεράς (90’ λ.τρ. Κριτσωτάκης), Πανίδης (46’ Ζώης), Νίκολλι, Κατσιάνης, Μπαρδάκης, Παπαντζίμας (87’ Κουσάνας), Κωνσταντινίδης (65’ Κουτσογκίλας), Ποντικάκος, Φάρος, Γεωργιάδης.

Σχόλια