Πέρασε από το Παλαιό Φάληρο το Ηράκλειο (1 - 2 τη Δάφνη)

Η ΑΕ Ηράκλειο πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2 - 1 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ όμορφο φινάλε.


Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 10' να κάνουν το 1 - 0, όταν ο Ζαχαρίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ με δράστη τον Νταλένγκα στο 30', με το 0 - 1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωσει με αυτό το σκορ, οι Ηρακλειώτες έφτασαν και στο 0 - 2 με δράστη τον Σταυροιγιάννη στο 88'. Το τελικό 1 - 2 διαμόρφωσε στο 93' ο Γιαννούλης.


Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Ηράκλειο ανέβηκε στην 4η θέση με 15 βαθμούς. Από την άλλη η Δάφνη έμεινε στους 10 και συνεχίζει να ισοβαθμεί με τον Αθηναϊκό στην 10η θέση.


ΔΑΦΝΗ: Βεζυρης, Ιωαννιδης (81' Μουτίδης), Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος (61' λ.τρ. Βλαχάκης Ε.), Λιόσης, Ζαχαρίου, Ευθυμίου (71' Τσάκλας), Τουφεξίδης, Γιαννούλης, Κωνσταντινιδης.


ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Βαμβακάς, Χαβενετίδης, Χριστόπουλος, Νταής, Παρασκευας, Νταλένγκα, Παπαγεωργίου (60' Σταυρογιάννης), Καρώνης, Μπάκας (80' Καφετζής), Παπαδόπουλος, Τζίδρας (88' Τσιχλας).

Σχόλια