Κατάφερε να πάρει βαθμό η Χαλκηδόνα (2 - 2 με τον ΑΣ Δραπετσώνας)

Μπορεί ο ΑΣ Δραπετσώνας να πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, η Χαλκηδόνα όμως είχε απάντηση και κατάφερε να πανηγυρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας, με το σκορ να μένει στο 2 - 2.


Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κούστα στο 21', με τον Φασίλη στο 35' να κάνει το 0 - 2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Αυγέρης θα καταφέρει να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62' και ο Οικονομάκης να διαμορφώσει το τελικό 2 - 2.


Η Χαλκηδόνα με τον βαθμό που απέσπασε πήγε στους 5 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Αμφιάλη και τον Ήφαιστο στην 6η θέση. Από την άλλη ο ΑΣ Δραπετσώνας έχει 4 βαθμούς, μαζί με τον ΑΟΚ και τον Άρη Αμφιάλης στην 9η θέση.


ΧΑΛΛΗΔΟΝΑ: Πνευματικός Κ., Μάνθος, Πνευματικός Ε. (72' Αθανασιάδης), Φέκος (46' Κούρτης), Μπουζάλη, Κατσάνης, Σουλιώτης (46' Γκέκα), Καρυτινός (46' Μανδαμαδιώτης), Τσαλίκης (63' Παναγιωτόπουλος), Αυγέρης, Οικονομάκης. 


ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κοντοπίδης, Ζημινόπουλος, Αγγελόπουλος Α. (66 ' λ.τρ. Γουάτσοπ), Κούστας (54' λ.τρ. Μπρέγκου), Σκρελάι, Καρνέσης, Σέρι (82' Καρατσομπανάκης), Αγγελόπουλος Λ., Φασιλής (82' Κασιαβός), Φωτιάδης, Τσετσώνης (82' Νεοφώτιστος).

Σχόλια