Στις καθυστερήσεις τρίποντο για την ΑΕ Μοσχάτου (2 - 1 τον Ηρακλή Νίκαιας)

Σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν για καρδιακούς, η ΑΕ Μοσχάτου κατάφερε να επικρατήσει στις καθυστερήσεις του Ηρακλή Νίκαιας με 2 - 1.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορο στο 50' ο Δρόσος, με το 1 - 0 να μένει ως το 90'. Σε εκείνο το σημείο ο Δάππας έκανε το 1 - 1 και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα κατάφερναν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό, όμως στο 94', η ΑΕ Μοσχάτο σημείωσε το 2 - 1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δρόσου. Να σημειώσουμε πως ο Δρόσος αποβλήθηκε αμέσως μετά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για έξαλλο πανηγυρισμό.


Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Μοσχάτου έχει 3 πόντους και είναι στην 12η θέση, ενώ ο Ηρακλής έμεινε χωρίς βαθμό για 4ο παιχνίδι και στην τελευταία θέση.


ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κάλα, Μεργούπης(55' Κάρλος), Λούπης, Καφέζας, Μηλόπουλος, Τσονόπουλος, Βασιλείου Αγγελέτος(76' Κατσίκης), Τάνταρος, Δρόσος, Γεωργακόπουλος(72' Σιώτος). 


ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσαλπαρός, Κατσίγιαννης, Νερούτσος, Ζάρκος, Κικίδης, Σωτηρόπουλος (46’ Σουραβλιάς), Πιστιόλας, Καλογεράς, Φυλακτίδης (70’ Ζαράμης), Δάππας, Κόλλιας (85’ Καραμπίνης). 

Σχόλια