Οι ομάδες που κλείδωσαν την άνοδο στην Γ' Εθνική

Τα μπαράζ ανόδου έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία και ήδη υπάρχουν οι ομάδες οι οποίες έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο της ανόδου, μία μόλις αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.


Ας δούμε αναλυτικά το ποιες ομάδες έχουν ήδη κλειδώσει την άνοδο τους στην Γ' Εθνική Κατηγορία:


Από τον 1ο όμιλο ήδη έχει κλειδώσει την άνοδο ο πρωταθλητής Έβρου Ορέστης Ορεστιάδας, κάνοντας πολύ καλή πορεία στα μπαράζ, μιας και έχει διατηρήσει το αήττητο στους πέντε αγώνες που έχει δώσει, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Από τον 2ο όμιλο το εισιτήριο για την Γ' Εθνική έχει πάρει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κατερίνης Βατανιακός. Οι «πράσινοι» οι οποίοι πήραν το πρωτάθλημα απέναντι στον Αιγινιακό με μόλις 2 πόντους, παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα και με 12 βαθμούς είναι ήδη στην Γ' Εθνική. Μάλιστα, στην προηγούμενη αγωνιστική παρά την ήττα τους κατάφεραν να πανηγυρίσουν την άνοδο.


Στον 3ο όμιλο οι πρωταθλητές Ηπείρου της Θύελλας Κατσικάς κάνουν ήδη σχεδιασμό για την Γ' Εθνική, καθώς μετά από μία μοναδική πορεία στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα, στα μπαράζ έμειναν αήττητοι και στους 6 αγώνες, ολοκληρώνοντας μία σεζόν, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη.


Στον 4ο όμιλο έχουν γίνει γνωστές ήδη και οι τρεις ομάδες που πήραν την άνοδο. Στην πρώτη θέση ισοβαθμούν ο πρωταθλητής Θεσσαλίας Μαγνησιακός, ο οποίος μετά από ένα απίστευτο πρωτάθλημα, το οποίο το πήρε στο νήμα απέναντι στην Αγία Άννα, πήρε και την άνοδο. Μαζί του από τον ίδιο όμιλο ανεβαίνει επίσης και το Κιλελέρ, το οποίο πήρε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας εύκολα, κλείδωσε την άνοδο μετά την επικράτηση του επί του Αστέρα Καρδίτσας. Τέλος μαζί τους ανεβαίνει ο Αστέρας Σταυρού, ο οποίος επικράτησε του Εορδαϊκού και πήρε την άνοδο και εκείνος.


Στον 5ο όμιλο έχουν κλειδώσει την άνοδο δύο ομάδες. Πρόκειται για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος έκανε μία μικρή στάση στα Ερασιτεχνικά της ΕΠΣ Αχαΐας και επέστρεψε στην Γ' Εθνική. Μαζί του επιστρέφει και ο πανίσχυρος για τον ΕΠΣ Ηλείας ΠΑΟ Βάρδα, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα αήττητος. Στα μπαράζ μέχει στιγμή έχει μείνει επίσης αήττητος και αν τα καταφέρει και στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναιγιάλειο, τότε θα κρατήσει για 36 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα.


Στον 6ο όμιλο ο ΑΟ Νέας Αρτάκης κατάφερε να πάρει αήττητη την κορυφή και την άνοδο, με τους πρωταθλητές Εύβοιας να επιστρέφουν στην Γ' Εθνική, αήττητοι για 35 παιχνίδια. Μαζί τους και ο ΠΑΣ Κόρινθου, με τους πρωταθλητές Κορινθίας να κλειδώνουν την άνοδο την προηγούμενη Κυριακή, μετά την ισοπαλία του με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης.


Τέλος, από τον 8ο όμιλο την άνοδο έχει κλειδώσει ο πρωταθλητής της ΕΠΣΑ Ηλυσιακός, ο οποίος μετά από ένα δυνατό πρωτάθλημα απέναντι στο Χολαργό, αλλά και ένα επίσης δυνατό μπαράζ ανόδου με Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, κατάφερε να πάρει εύκολα την άνοδο, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές έχει κλειδώσει την άνοδο αήττητος. Μαζί τους θα είναι και οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ΑΕΡ Αφάντου, ο οποίος έχει τελειώσει ήδη τους αγώνες μπαράζ και απλά περιμένει να δει αν θα τελειώσει στην δεύτρη ή στην τρίτη θέση.


Αυτά λοιπόν για το ποιοι ανέβηκαν... Αναμείνατε όμως, γιατί την Κυριακή τελειώνουν τα μίνι πρωταθλήματα και σίγουρα θα ξέρουμε ποιοι θα είναι και οι υπόλοιποι που ανεβαίνουν.

Σχόλια