Μεγάλο βήμα ανόδου ο Καμπανιακός (3 - 1 την Κοζάνη)

Ο Καμπανιακός έκανε το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Super League II, καθώς επικράτησε με 3 - 1 της Κοζάνης στην μεταξύ τους αναμέτρηση.


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, με τον Καράμπελα στο 21' να κάνει το 1 - 0, τον Μανιό στο 52' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Ιγνατιάδη στο 62' να γράφει το 3 - 0, κλειδώνονας επί της ουσίας τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε η Κοζάνη είναι να διαμορφώσει το τελικό 3 - 1 με τον Μπακάλη στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.


Με τη νίκη αυτή ο Καμπανιακός έφτασε στους 10 πόντους και είναι στην πρώτη θέση με τον Αιολικό. Από την άλλη η Κοζάνη υποχώρησε στην 3η θέση με 9 βαθμούς.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος (58′ Ρακαβίνας), Γιαννόπουλος, Ταΐρης (58′ Μπακούτσης), Καράμπελας, Ντόγος, Πόζογλου (46′ Μάνιος), Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης (65′ Βουτσκίδης).


ΚΟΖΑΝΗ: Μπίκος, Παπανικολόπουλος, Λάμπογλου (63′ Μαραγκός), Γιαλαμίδης, Πάτας, Παπαδόπουλος (46′ Κανούλας), Μπίντσης (55′ λ.τ Αποστολίδης), Τσώτσος, Καραγιάννης, Παπαργυρίου (46′ Μπακάλης), Τσαπακίδης (34′ λ.τ Βοριαζίδης).

Σχόλια