Πέρασε από τον Θιναλιακό και ανέβηκε στην Γ' Εθνική η ΑΕ Μεσολογγίου (2 - 1)

Η ΑΕ Μεσολογγίου κατάφερε να επικρατήσει του Θιναλιακού και πανηγύρισε την επιστροφή της, στην Γ' Εθνική κατηγορία.


Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον... δρόμο για τα δίχτυα, με το 0 - 0 να μένει ως το τέλος. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, μετά από ανατροπή του Μπάρκα στο 48', από τον Παλιάτσα, με τον Χατζηδημητρίου να ευστοχεί στο πέναλτι και να κάνει το 1 - 0. Κάπου εκεί οι Μεσολογγίτες ανέβηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αυτζή. Την ανατροπή για την ΑΕΜ έκανε και πάλι σε στημμένη φάση στο 61', με τον Αυτζή να βρίσκει τον Κράνη και εκείνος να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μιχαλόπουλος, διαμορφώνοντας το τελικό 1 - 2, με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.


Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Μεσολογγίου κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση με 11 πόντους. Από την άλλη ο Θιναλιακός έμεινε στους 5 πόντους και στην 6η θέση.


ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Τσιριγώτης, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Φούκης, Κωστελέτος, Πάκος (λ.τ 46΄Καρδακάρης), Περεϊρα, Στέρεφ (λ.τ 58΄Κουρσάρης Γ.), Τζονσον, Πάσχος (λ.τ 30΄Barkas).


ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Κράνης, Μιχαλόπουλος (86΄Βαρούχος), Γαβρίνας (67΄Τριφιάτης).

Σχόλια