ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Από την Ακαδημία στην Ανδρική ομάδα με γκολ

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στην Ελευθερούπολη για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ομάδας, καθώς στο ματς με τον Νεοπεντελικό είδαν ένα δικό τους παιδί να μπαίνει στο ματς και να σκοράρει, στην δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.


Πρόκειται για τον Φίλιππο Παναγόπουλο, ο γεννημένος το 2005 ταλαντούχος άσος πέρασε στο ματς στο ημίχρονο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, κατάφερε να κάνει το 1 - 1 δείχνοντας πως ο προπονητής του Γιώργος Τζώρτζης, δεν είχε άδικο όταν τον επέλεξε να μπει στον αγωνιστικό χώρο.


Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Δεύτερη συμμετοχή και γκολ» για Παναγόπουλο , παίκτη της Ακαδημίας της Α.Ε Ελευθερούπολης στην Ανδρική ομάδα. 

 Τα δεύτερο του παιχνίδι στην Ανδρική ομάδα πραγματοποίησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Α.Ε Ελευθερούπολης Φίλιππος Παναγόπουλος.  

  Ο Φίλιππος που έχει ξεκινήσει από μικρός στην Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης είναι γεννημένος το 2005.  Μπήκε αλλαγή στο νικηφόρο ματς πρωταθλήματος με τον Νεοπεντελικό και στο διάστημα που έπαιξε βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του πετυχαίνοντας με την είσοδο του το γκολ της ισοφάρισης.

 Η Α.Ε Ελευθερούπολης συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της, με υπομονή και επιμονή για να αναρριχηθούν και παίκτες από την Ακαδημία στην Ανδρική ομάδα, με προπονητή τον Γιώργο Τζώτζη που δίνει «ευκαιρίες» στους νεαρούς παίκτες.

 Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Άρης Γκάνιας και η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας εκφράζουν την βαθιά ικανοποίηση τους και εύχονται και σε άλλους παίκτες της Ακαδημίας να ακολουθήσουν τα «χνάρια» του Φίλιππου.

 Φίλιππε «καλή συνέχεια με δουλειά, πίστη και υπομονή»


Σχόλια