Ματσάρα και διπλό ο Μεγαρικός (4 - 3 τον Κριό Ασπροπύργου)

Ο Μεγαρικός κατάφερε να πάρει ένα απίστευτο διπλό στην έδρα του Κριού Ασπροπύργου, καθώς επικράτησε με 4 - 3.


Το ματς είχε εντυπωσιακή ροή, καθώς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Δρυμούση, με του γηπεδούχους όμως να απαντάνε με τον Μεϊμαρίδη στο 7'. Στο 13' ο Ελέζι θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 36' ο Δρυμούσης θα διπλασιάσει τα τέρματα του, κάνοντας το 1 - 3. Οι Ασπροπυργιώτες κατάφεραν να μειώσουν πάντως πριν το ημίχρονο με τον Τόλα στις καθυστερήσεις να κάνει το 2 - 3. Στο 65' οι Μεγαρείς σημείωσαν και τέταρτο τέρμα με τον Πέππα, όμως στο 89' ο Λακάι θα διαμορφώσει το τελικό 4 - 3.


Με το τρίποντο που πήρε ο Μεγαρικός έφτασε στους 26 πόντους και είναι στην 8η θέση μαζί με τον Σκορπιό Φυλής και τον Εθνικό Πανοράματος. Από την άλλη ο Κριός έμεινε στην προτελευταία θέση με 15 πόντους.


ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Μαζμανίδης, Κουσιορής, Καραπαναγιώτης (46' Παντέλης), Σφακιανάκης Αγγ., Καγιάς (86' Καραγιάννης), Σφακιανάκης Αντ., Μπαρντόκ (86' Λειβαδάς), Μεϊμαρίδης (64' Μαρινάκης), Τόλα (71' Μαγριπλής), Λακάι.


ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Χύτας, Χριστοδουλίδης, Χάντης (76' Μυρτάι), Κέλλης, Μαρούδης (62' Μανώλης), Δουμένης, Πέππας, Ελέζι (43' Φρυγανάς), Δρυμούσης, Καστάνης.

Σχόλια