Μεγάλο τρίποντο το Τυμπάκι (2 - 1 τον Άγιο Νικόλαο)

Το Τυμπάκι κατάφερε να επικρατήσει του ΑΟ Αγίου Νικολάου με 2 - 1 και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες, με αποτέλεσμα το 0 -0  να παραμείνει ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο β' μέρος η κατάασταση άλλαξε και ο Γκελοσάνι στο 46' άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1 - 0. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Μηνάς εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Δημαράκης κατάφερε να το νικήσει διατηρώντας το 1 - 0. Μάλιστα, σα να μην έφτανε αυτό για τους «κυανόλευκους» στο 70' οι γηπεδούχοι θα φτάσουν και στο 2 - 0 με τον Βακράκο «κλειδώνοντας» τη νίκη. Στο 80' οι Λασιθιώτες κέρδισαν και νέο πέναλιτ, με τον Φουκαράκη αυτην την φορά να νικάει τον Δημαράκη και να γράφει το τελικό 2 - 1.


Με τη νίκη αυτή το Τυμπάκι πάει στους 17 πόντους και συνεχίζει να διατηρεί, έστω και λίγες ελπίδες για παραμονή, αν και βρίσκεται στην 13η θέση. Από την άλληο ΑΟ Αγίου Νικολάου έμεινε στους 30 πόντους και είναι στην 6η θέση.


ΤΥΜΠΑΚΙ: Δημαράκης, Λούσι, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Μεϊρέλες, Βακράκος, Γιαννικάκης (86′ Παραθύρας), Αριστεινίδης (88′ Τριανταφυλλίδης), Παπανδρέου, Γκελοσάνι


ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (87’΄Λίτσκας), Πλουσής, Φουκαράκης, Πυθαρούλης, Τσανάι, Κίτος, Αλεξάκης (53′ Ζέλιος), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Νοκάι.

Σχόλια