Δεύτερο σερί τρίποντο ο Παλληνιακός (4 - 2 τα Γλυκά Νερά)

Ο Παλληνιακός κατάφερε να πάρει το δεύερο σερί τρίποντο, καθώς επικράτησε των Γλυκών Νερών με σκορ 4 - 2.


Ο σύλλογος της Παλλήνης άνοιξε το σκορ στο 2' με τον Παναγιώτου, με τον Μπενέκο στο 10' να ισοφαρίζει το ματς. Στο 40' ο Μπεγλεκτσής κατάφερε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Βασιλόπουλος στο 44' κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, με το 2 - 2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος ο Παλληνιακός μπήκε με σκοπό να πάρει το τρίποντο και το κατάφερε. Στο 55' ο Μασκάι έκανε το 3 - 2, με τον ίδιο όμως να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 75', με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους, ώστε να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Παναγιώτου κλείδωσε τη νίκη για τους γήπεδούχους στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, γράφοντας το τελικό 4 - 2.


Με το τρίποντο που πήρε ο Παλληνιακός έφτασε στους 41 και βρίσκεται στην 7η θέση, μαζί με την Ατλαντίδα. Στην 9η θέση με 39 υποχώρησαν τα Γλυκά Νερά.


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης (66' Αθανασίου), Τσάμης, Μπεγλεκτσής (88' Τσεμπελίκος), Μασκάι, Αργυρίου, Καραμπιέτ, Παναγιώτου


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Βιταλιώτης, Ολάνης (61' Χριστοδούλου), Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος, Καραγιάννης (65' Τραγάνος), Κούτσι, Βιταλιώτης, Αργυρόπουλος (87' Γιαννάτος), Βασιλόπουλος, Δρούγκας.

Σχόλια