Ισοπαλία για Αήττητο Σπάτων (2 - 2 με τον Θησέα Νέας Μάκρης)

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Θησέα Νέας Μάκρης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλοι με σκορ 2 - 2.


Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπανού στο 38', με το 1 -0  να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 48' ο Ρ. Ντολλάνι κατάφερε να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, με τον σύλλογο της Νέας Μάκρης να κάνει την ανατροπή στο 71' με τον Κ. Τσέλιο. Ο σύλλογος των Σπάτων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 85', με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.


Με την ισοπαλία αυτή ο Αήττητος έχει πλέον 46 πόντους στην 5η θέση, με τον Θησέα να μένει στους 23 πόντους και στην 14η θέση.


ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοτσαρής, Μιλάι (90' Κουτσομπίνας), Κράμπης, Μουρούτης, Νταϊφιώτης (59' Άβντιου (90' Φράγκου), Ζιβάνοβιτς, Χοξάι, Σπανός, Κοβάνης (90' Κολίτας), Κολονέρος, Παναγιώτου


ΘΗΣΕΑΣ: Κατσιούλης, Μηναδάκης (87' Ανδριάς), Ντολλάνι Ρ., Καχόπουλος, Βεϊζάι, Τσέλιος Μ. (87' Μαγγίνας), Τσέλιος Κ. (77' Παρασκευόπουλος), Παυλάκης, Ντολάννι Αρ., Νικηφοράκης, Ζέκο (66' Μαστρογιανούδης).

Σχόλια