Επαγγελματικό τρίποντο πήρε ο Καμπανιακός (2 - 0 τον Άρη Αβάτου)

Ο Καμπανιακός κατάφερε να πανηγυρίσει ένα... επαγγελματικό τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2 - 0 του Άρη Αβάτου, σε ένα παιχνίδι που δεν δημιούργησε πολλές φάσεις.


Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Ιγνατιάδης μετά από ωραία μπαλιά του Γιακουμή, να βρίσκει τον επιθετικό της ομάδας του στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και αφού προσπέρασε τον τερματοφύλακα, απλά πλάσαρε για το 1 - 0. Το τελικό 2 - 0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ιγνατιάδης στο 65΄, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65'.


Με το τρίποντο που πήρε ο Καμπανιακός παραμένει στην κορυφή έχοντας 49 βαθμούς και ξέφυγε από την 2η Καβάλα στο +5, καθώς οι «αργοναύτες» ηττήθηκαν με 1 - 0 από τον Αγροτικό Αστέρα. Από την άλλη ο Άρης έμεινε σε δύσκολξη θέση, καθώς παρέμεινε στην 11η θέση με τον Θερμαϊκό Θέρμης με 29 βαθμούς.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Καθάριος Π., Προσκυνητόπουλος, Γιαννόπουλος, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Μανιός (67' Μπουτζίκος), Καράμπελας (85' Ρακαβίνας), Ιγνατίδης (85' Πόζογλου), Ξανθόπουλος, Καθάριος Ν. (67' Ταΐρης)


ΑΡΗΣ: Καρά, Ισμαήλ, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Αλή Ερτουρούλ (46' Μούξιος), Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος (78' Θεοδωρόπουλος), Κοντογιαννίδης (63' Ψεμματάς), Γκαρνέτας (78' Αλαγκιοζίδης).

Σχόλια