Πήρε το ντέρμπι του Περιστερίου ο Φοίνικας (2 - 1 την Κηπούπολη)


Το ντέρμπι του Περιστερίου κατέληξε στον Φοίνικα, καθώς επικράτησε μέσα στην έδρα της Κηπούπολης με 2 - 1 και μάλιστα με ανατροπή.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δρόσου. Στο β' μέρος ο Φοίνικας έβγαλε αντίδραση και στο τελευταίο ημίωρο κατάφερε να πάρει και το ματς, με τον Σταμάτη στο 68' να κάνει το 1 - 1. Το τελικό 1 - 2 διαμόρφωσε ο Μάζης στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ.


Με τη νίκη αυτή ο Φοίνικας έφτασε στους 17 πόντους και έμεινε στην 2η θέση, ενώ η Κηπούπολη έμεινε στην 3η θέση με 13 βαθμούς.


ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σιφογιαννάκης, Σταματογιαννόπουλος, Μπλάμο (88' Ζαχαρόπουλος), Σαββουλίδης, Παούρης, Λουκάκης (64' Γκέκας), Τζαρέλλας (88' Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Μουράτης, Δρόσος (64' Κωνσταντινίδης), Νένδος


ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Παπαδιώτης, Διονάτος, Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (86' Παπανικολάου), Δήμος (94' Μίλε), Μάζης (94' Παπαδόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (54' Καλύβας), Καραλής (54' Σταμάτης).

Σχόλια