ΚΟΛΩΝΟΣ: Μόνη απουσία ο Γκιόλας στο ματς με το Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο Κολωνός προετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/10 στις 16:30, θέλοντας να πάρει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα, αυτήν την φορά εντός έδρας, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.


Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν μόνη απουσία τον επιθετικό της ομάδας, Σταύρος Γκιόλας, ο οποίος τραυματίστηκε ματς με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος αναγκάστηκε να βγει εκτός παιχνιδιού στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.


Η ανακοίνωση:

Η Ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας μετά την ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Θρίαμβο Χαιδαρίου με σκορ 1-1, το Σάββατο 01-10-2022 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Β´Επσα θα αγωνιστεί εντός έδρας στο γήπεδο Ακ. Πλάτωνα με την ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου στις 16:30.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου ενώ η μόνη απουσία για τον Σαββατιάτικο αγώνα θα είναι ο επιθετικός μας Σταύρος Γκιόλας που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της συνοικίας μας, να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την Ανδρική μας ομάδα όπως συνέβη και στα δύο εντός έδρας ματς του Θεσμού του Κυπέλλου.


Σχόλια