Τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ο Μαύρος Αετός ΟΛυμπιάδα

Μέσα σε δύο ώρες ο Μαύρος Αετός έκανε μπαράζ ανακοινώσεων, με τον σύλλογο να κάνει γνωστό την έναρξη της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές και την ανανέωση με δύο.


Οι παίκτες που μπαίνουν στο ρόστερ είναι οι Φίλιππος Κουλουριώτης, Γεράσιμος Σαραντάκος και Βαγγέλης Καζάλας, ενώ οι παίκτες που ανανεώσαν είναι οι Δημήτρης Σκαραμάγκος και Σταύρος Αβραμίδης.


Οι ανακοινώσεις:

«Η Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Φίλιππο Κουλoυριώτη. Ο Κουλουριώτης ξεκίνησε από την Αμφιάλη, αγωνίστηκε στην Κ15,Κ16,Κ17 του Ολυμπιακού, στη Γ' εθνική με το Κερατσίνι και τον Π.Α.Σ. Κυθαιρών. Αποκτήθηκε από τον Άρη Αμφιάλης, αφού γύρισε για να βοηθήσει την ομάδα στη νέα της προσπάθεια. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία»

«Η Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο Γεράσιμο Σαραντάκο. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό, αγωνίστηκε στον Περαμαϊκό, ενώ έχει περάσει και από τον Άρη Αμφιάλης. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Ολυμπιάδας όταν πέτυχε την άνοδο της και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της τότε Δ' εθνικής. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία»

«Η Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο άσσο Βαγγέλη Καζάλα. Ο Καζάλας που έχει πλούσιο βιογραφικό, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π. με τον Άρη Αμφιάλης με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ' εθνική. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα με την Α.Ε. Διδυμοτείχου ενώ έχει αγωνιστεί στη Β' εθνική με τον Φωστήρα και έχει περάσει από Κερατσίνι, Φαληρικό και Αγία Ελεούσα. Έχει διατελέσει αρχηγός της μικτ… Δείτε περισσότερα»

«Η Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σκαραμάγκο. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έμεινε και αναμένεται να είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας φέτος. Ξεκίνησε από παιδική ηλικία στο Νέο Ικόνιο και αφού πέρασε από την Κ13 έως και την Κ17 του Ατρομήτου, συνέχισε στο Χαϊδάρι. Έχει πολλές συμμετοχές τόσο με τη μεικτή Πειραιώς όσο και με τη μεικτή Αθηνών. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία»

«Η Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σταύρο Αβραμίδη. Ο νεαρός μεσοαμυντικός έμεινε και θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην ομάδα μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ομάδων όπως τα Πέτράλωνα, ο Ελευθεριακός, ο Αγροτικός Αστέρας, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και ο Σαρωνικός. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία».

Σχόλια