Στην παράταση ο Ηλυσιακός τον μαχητικό Άτλαντα (4 - 2)

Την διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε ο Ηλυσιακός, ώστε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Άτλαντα Κυψέλης, με την κανονική διάρκεια να τελειώνει με σκορ 2 - 2 και στην παράταση να επικρατεί τελικά με 2 - 4.


Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα στο 28' με τον Λέκα και με τον Σινομάτη δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να κάνουν το 0 - 2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο β' μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και στο 64' ο Κώης έκανε το 1 - 2, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Στο 89' και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι έχει τελειώσει και ο Ηλυσιακός θα πάρει την πρόκριση, ο Νάσι θα ισοφαρίσει και θα διαμορφώσει το τελικό 2 - 2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, όμως φάνηκε η εμπειρία των παικτών του Ηλυσιακού και με τέρματα των Τσέργα στο 104' και Γαλημίτη στο 112' κλείδωσαν το εισιτήριο για την Δ' φάση, με σκορ 2 - 4.


ΑΤΛΑΣ: Λάτσης, Λιβάινιος, Καΐνιχ (89' Μπούσιος), Κοσμίδης, Νάσι, Τσαλαβούτας (46' Μητσούλας), Κώης (116' Σιελουλής), Λιαμπότης (46' Καραφλής), Νάσι (84' Ιβάνοβ), Καβαλιέρης, Θεοδότος (18' Τελάι)


Ηλυσιακός: Τόλα, Τσουρέας, Πουλέρι, Νικάκης, Πάντος, Ανγκέλ, Κασσιάνος (52' Γαλημίτης), Κούτρας (57' Κατσαρός), Σινομάτι (91' Καρδάρης), Κοκκόνης (72' Ρουσίτ), Λέκκας (72' Τσέργας).

Σχόλια